ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.

ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Φίλες και Φίλοι,

   Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση έδειξε την ανοργανωσιά της σε όλο της το μεγαλείο. Καίγεται όλη η Ελλάδα. Φωτιές παντού. Καταστροφή. Χάθηκαν χιλιάδες στρέμματα εδαφικής γης. Τα δάση είναι ο πνεύμονας οξυγόνου της Αθήνας και όλης της χώρας. Χάθηκαν περιουσίες, ξεσπιτώθηκαν άνθρωποι και τα δύσκολα έπονται ιδιαίτερα τον χειμώνα.

   Πρέπει να συγχαρούμε τους Έλληνες εθελοντές πυροσβέστες, τους πυροσβέστες που όλες αυτές τις μέρες ήταν στην πρώτη γραμμή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάτω από τις χειρότερες συνθήκες  με υψηλή θερμοκρασία νύχτα και μέρα.

   Όχι όμως την κυβέρνηση που πιάστηκε ακόμη μια φορά απροετοίμαστη και άσχετη. Και αυτό, διότι ενώ ήξερε ότι στην Ελλάδα έχουμε σεισμούς, πλημμύρες και πυρκαγιές, δεν φρόντισε να οργανώσει την άμυνα της χώρας. Τι θα γίνει με όλον αυτόν τον κόσμο, κύριοι; Έχασαν την περιουσία τους. Δεν έχουν ανάγκη τα παχιά σας λόγια ούτε τις υποσχέσεις. Χρειάζονται άμεσα μέτρα τώρα!

   Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πιστεύει ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν σε όλη την Ελλάδα συγχρόνως δεν είναι τυχαίες. Πρέπει να είναι εμπρησμοί. Δεν ξέρουμε τα κίνητρα αλλά θα τα δούμε στην πορεία. Για αυτό προτείνουμε να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πρέπει να σταματήσει αυτό το χάλι, κύριοι, κάθε καλοκαίρι. 

Ο Πρόεδρος,

Σπέντζος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου