ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.

ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ

   Ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ κύριος Σπέντζος επικεφαλής κλιμακίου συμμετείχε στη συγκέντρωση της ΓΕΣΕΕ  ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος για να διαμαρτυρηθούμε με τις χιλιάδες των απεργών στην κυβερνητική πρόκληση για την κατάργηση του οχταώρου και άλλων αντιεργατικών αποφάσεων της κυβέρνησης.

  Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ λέει όχι στον Μεσαίωνα που θέλει να μας επιβάλλει η κυβέρνηση. Όχι στην οπισθοδρόμηση και τον σκοταδισμό.

   Επίσης, μέλη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ συμμετείχαν στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης και σε άλλες πόλεις που έγιναν απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα. Και θα συμμετέχουμε πάντα.Γιατί το δίκιο είναι το δίκιο του εργάτη.

   Μα πού να καταλάβουν τον λαό, όταν οι κύριοι αυτοί δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Δεν έχουν σηκωθεί νύχτα ή πρωί με βροχή και πολύ κρύο, δεν έχουν μείνει άνεργοι, δεν έχουν κυκλοφορήσει με τα μέσα μεταφοράς να περιμένουν στις ουρές όρθιοι. Για ποια συμφέροντα αγωνίζεστε;
   Εμείς στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ είμαστε με τους εργαζομένους και θα είμαστε πάντα, γιατί εμείς είμαστε εργατιά. 

Εμπρός για αγώνα διαρκείας. Ο κορονοιός θα περάσει, ο κ. Μητσοτάκης όμως όχι με την αντιεργατική του πολιτική. Θα μας βρίσκει μπροστά του συνεχώς. 

Ο λαός μας λέει, ΄΄εάν δε μπορείς να κάνεις καλό μην κάνεις κακό΄΄.

Ο Πρόεδρος,

Σπέντζος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου