ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.

ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Φίλες και Φίλοι,

   Με μεγάλη απογοήτευση ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος της χώρας άκουσε την απόφαση της Ευρωπαϊκής  Ένωσης για την καταδίκη της Τουρκίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά της στο Αιγαίο με τις συνεχείς παραβιάσεις. Πλήρη απογοήτευση έδειξαν οι Ευρωπαίοι καθώς ούτε σύμμαχοι είναι ούτε δύναμη έχουν . Αυτό ο Ερντογάν  το γνωρίζει και δεν τους υπολογίζει. Μόνο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν το γνωρίζει και έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στους Ευρωπαίους. Ποιους Ευρωπαίους; Δεν υπάρχει ενωμένη Ευρώπη κύριοι. Συμφέροντα και μόνο συμφέροντα υπάρχουν. Για ποια Ευρώπη των λαών που ονειρεύτηκαν οι λαοί; Έδειξαν τη γύμνια τους υποκύπτοντας στις ψωροδεκάρες των Τούρκων. Αποτύχατε κύριοι. Όσο για την κυβέρνηση που ήρθε να μας πείσει ότι όλα πήγαν καλά θα συζητηθεί ξανά το θέμα για τα ελληνοτουρκικά στις 25 του Μάρτη, ημέρα της εθνικής επετείου. Σας πληροφορούμε πως έως τότε πολλά θα έχουν συμβεί. 

   Για αυτό εμείς σας λέμε να οργανώσετε την εθνική μας άμυνα για να μη βασιζόμαστε σε κανέναν. Μόνοι μας θα παλέψουμε όπως το ΄40 και θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Τότε όλοι θα σε πάρουν στα σοβαρά και θα σε υπολογίζουν. Όχι άλλες πίκρες και απογοήτευση του ελληνικού λαού. Έχουμε πολύ ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και εάν χρειασθεί θα το αποδείξουμε. 

   Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ εύχεται σε όλους τους Έλληνες και στα στρατευόμενα παιδιά της Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Ο Πρόεδρος,

Σπέντζος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου